Kan der tilkøbes flere sider til en løsning? Og hvad koster det?

Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra sider som enkelt sider, hvis en større pakke er tilgængelig. Se nedenstående scenarier for yderligere forklaring:

 

Scenarie 1:

– Kunden ønsker en ny hjemmeside på 8 sider, og falder derfor mellem Lite og Standard. Kunden har også købt SEO. – Her rykkes kunden til Standard og der tages en dialog om hvorvidt kunden kan udnytte flere sider i pakken.

Denne løsning anbefales for ikke at begrænse SEO’en ved nedrykning til mindre pakke og færre antal sider. OBS: Selvom kunden ikke kan udfylde en pakkes anviste antal sider, har kunden ikke disse sider ”til gode” til senere.

 

Scenarie 2:

– Kunden ønsker en ny hjemmeside på 8 sider, og falder derfor mellem Lite og Standard. Kunden har ikke tilkøbt SEO eller andre produkter. – Her anbefales det kunden, at nedskalerer til 7 sider – Efter siden er live og kunden estimerer behovet for yderligere sider kan disse tilkøbes separat

 

Prisen pr. ny undersider er 1.500, – og betales samlet. Har kunden yderligere ønsker til udvikling på siden udover flere sider, henvises kunden til køb af klippekort.